Hösten 2017 flyttade vi, Jessica & Fredrik, till Skörsbo Gård i Västerlanda, ett riktigt drömhem! För oss är gården först och främst ett hem där vi kan leva det hälsosamma liv vi vill, nära naturen och med möjlighet att odla egna grönsaker. Att kunna dela detta med fler personer genom att sälja ekologiska grönsaker och öppna upp för cafébesökare ser vi som en stor bonus. Våran ambition är att driva gården vidare i samma anda som de tidigare ägarna Helena & Malte som byggt upp gården och startade upp ekologisk odling och gårdscafé. i framtiden kommer vi förhoppningsvis kunna hitta fler sätt att bjuda in till hälsosamma aktiviteter eller föreläsningar.

Vi har båda bakgrund inom träning, hälsa och kost och har jobbat inom branschen i mer än 10 år. Fredrik jobbar som personlig tränare och coach i Göteborg och hjälper varje dag människor att må sitt bästa. Jessica jobbar också med träning, kost och hälsa och lägger nu mer och mer tid på att jobba med och utveckla gården. En fantastisk utmaning och glädje!

Vi båda gillar att träna och röra på oss, Cross Fit ligger oss båda varmt om hjärtat och Jessica brinner för sporten OCR (hinderbana) och har tävlat på elitnivå. Vi älskar att vara ute i naturen och favoriten just nu är att upptäcka alla fina leder och stigar i området iklädda löparskorna. Finns det möjlighet till ett bad och en lugn stund efteråt är dagen fulländad!

Hoppas vi ses framöver! Varmt välkomna till gården för att njuta av en härlig stund och en god fika.