Gårdsgym och Hälsa

För oss är hälsan det viktigaste vi har. Utan den i behåll är det svårt att njuta av det äventyret livet är.

På gården har vi ambitionen att skapa en plats där både kropp och själ har möjlighet att må sitt allra bästa. Med en hälsosam kost, träning & rörelse, återhämtning, nedvarvning  & eftertanke, solljus & natur tror vi att vi människor mår som bäst. Vi vill skapa platser och tillfällen för att ge människor möjlighet att stärka sig själva inom så många av dessa områden som möjligt. Må sitt bästa möjliga helt enkelt!

Under hösten 2018 annordnade vi vårt första event inom hälsa och fler kommer det bli! Under 2019 kommer vi bland annat bjuda in till Rörelsemeditation och Nyttig Superfrukost. Hålll utkik efter fler spännande event, föreläsningar eller workshops. Ett gårdsgym kommer också börja ta sin form under 2019 och tanken är att framöver kunna erbjuda träningsmöjligheter både för grupper och individer. Ett retreat med möjlighet till att varva ner, stressa av och hitta tillbaka till sig själv i ett samhälle som snurrar allt fortare är något som ligger i de framtida planerna.

 

Rörelsemeditation & Nyttig Superfrukost – Vårt populära event är tillbaka till hösten! Håll utkik ♥

Starta helgen på allra bästa sätt med en stund för både kroppen och själen.

Vi startar morgonen med en rörelsemeditation där vi landar i nuet och i vår kropp. Vi låter kroppen flöda fritt till musiken med intentionen att släppa på spänningar i både kroppen och känslomässigt. Vi jobbar utifrån de fyra elementen jord, vatten, eld och luft. Inga förkunskaper krävs, alla kan vara med.

Sedan njuter vi av en underbar superfrukost i gårdscaféet. Smoothiebowl med massa nyttig toppning, hälsoshot, ägg, paleobröd samt kaffe/te. Frukosten är ekologisk, både gluten- och mjölkfri och fylld med massa nyttigheter för kroppen!

 

Håll utkik efter fler spännande ativiteter framöver!