Gårdsgym och Hälsa

För oss är hälsan det viktigaste vi har. Utan den i behåll är det svårt att njuta av det äventyret livet är.

På gården har vi ambitionen att skapa en plats där både kropp och själ har möjlighet att må sitt allra bästa. Med en hälsosam kost, träning & rörelse, återhämtning, nedvarvning  & eftertanke, solljus & natur tror vi att vi människor mår som bäst. Vi vill skapa platser och tillfällen för att ge människor möjlighet att stärka sig själva inom så många av dessa områden som möjligt. Landa i sig själv och må sitt bästa möjliga helt enkelt!

Under hösten 2018 annordnade vi vårt första event inom hälsa och fler kommer det bli! Hålll utkik efter fler spännande event, föreläsningar eller workshops, vi lägger ut alla event på vår Facebooksida. Ett gårdsgym har också tagit form på gården, här finns allt som behövs för att på ett kul sätt förbättra både styrka och kondition. Bollar, hantlar, kettlebells, rigg, rep, skivstänger och mcket mer. Kontakta oss om du är intresserad av träning hos oss.

 En Shala för meditation och yoga håller just nu på att ta form på gården. Beräknas vara klar i februari 2021. Ett retreat med möjlighet till att varva ner, stressa av och hitta tillbaka till sig själv i ett samhälle som snurrar allt fortare är något som ligger i de framtida planerna.

 

Tidigare event ->

Rörelsemeditation & Nyttig Superfrukost

Fullmånemeditation med Rawfoodfika

Nymånemeditation med Rawfodfika

Heldag för DIG – Yoga, Meditation, Workshop med Hälsolunch & Rawfoodfika

Föreläsningar om Essentiella Oljor, Hampa, Rawfood med flera.

Håll utkik efter fler spännande ativiteter framöver!