Café

Välkommen till vårt ekologiska café. Med kärlek och inspiration från gården bakar vi rawfoodtårtor, paleomuffins, raw kanelbullar, morotskaka och mycket, mycket mer. Allt är 100% ekologiskt, bakat från grunden och när det är möjligt av råvaror från gården.
Vi tror på fika som både är gott och gör gott. Därför är de flesta av våra bakverk rawfood eller paleo och med det naturligt glutenfria, mjölkfria och utan vitt socker.
Vi bakar även rawfoodfika, tårtor, bröllopstårtor och andra bakverk på beställning. För mer info och priser maila oss på info@skorsbogard.se

Vi öppnar gärna upp caféet för sällskap eller grupper. Vi har haft årsmöten, kalas, konferenser med mera här. Kontakta oss så hittar vi ett upplägg för er.

Besök vår Facebook-sida att se när vi har öppet gårdscaféet, varmt välkomna!

Butik

I butiksdelen säljer vi produkter gjorda av råvaror från gården. Vi har bland annat sylt, marmelad, honung och te. Allt är ekologiskt och under säsong har vi även ekologiska grönsaker i alla dess former från gården till försäljning.

I vår Soul Care-hörna hittar du oljor från doTERRA som är fantastiska för både kropp och själ (vi tar även hem oljor vid önskemål) vit salvia och andra magiska ting. Vi har även rollers med blandningar av Essentiella oljor. Stressa ner, Harmoni och Energi är våra tre blandningar. Det går även att beställa en personlig blandning, kontakta oss för mer info.